Vi söker en erfaren maskinreparatör

Publicerad den 30 november 2018

Österdahls Gräv & Transport söker en engagerad fordon- och maskinreparatör, med inriktning på tyngre entreprenadfordon, till vår nybyggda verkstad på Arnö i Nyköping.

Om rollen

I rollen som maskinreparatör hos oss kommer du att arbeta med reparationer och service av vår maskinpark. Du sköter själv planeringen av ditt dagliga arbete samt sköter kontakt med leverantörer och chaufförer vad gäller service och reparationer.

Kvalifikationer

Vi söker dig med maskinkunskap och tekniskt intresse och som har tidigare erfarenhet av liknande reparations- och servicearbeten, främst vad gäller tyngre entreprenadfordon.

Krav

Körkort klass B är ett krav.

Meriterande

C-E-körkort samt förarbevis på grävmaskin och lastmaskin.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är självständig och tycker om att ta personligt ansvar samt som trivs i en roll där du har varierade arbetsuppgifter. Rollen ställer krav på att du har förmågan att se vad som behöver göras och tar egna initiativ. Du är ordningsam och anstränger dig för att leverera lösningar. Som person är du prestigelös och har lätt för att samarbeta.

Omfattning

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid och dagtid, med provanställning om sex månader. Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats med spännande uppgifter i vår verkstad på Arnö i Nyköping.

Sista ansökningsdag: 13 januari 2019

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så sök tjänsten redan idag!

Skicka in din ansökan via följande formulär: Jobbansökan

Österdahls Gräv & Transport har idag 20 anställda och är ett dotterbolag till Heda Skandinavien. För mer information om företaget eller vid frågor om tjänsten kontakta Anderas Österdahl, 070-621 20 30

Information om hantering av personuppgifter

I samband med en anställning registreras dina personuppgifter t.ex. i ansökningshandlingar och anställningsavtal. Även uppgift om ev. bakgrundskontroll kan finnas i samband med anställning men sparas inte. Ansökningshandlingar för specifik tjänst som inte leder till anställning sparas inte.

Våra medarbetare

Nyheter

Pressmaterial

Video

Lediga tjänster

Pressrum på Mynewsdesk

Följ Heda Skandinavien