Vi söker eltekniker

Publicerad den 21 mars 2018

Som tekniker hos oss har du fantastiska karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig en stabil tillsvidare-anställning med goda utvecklingsmöjligheter för dig som visar driv och intresse. Att jobba som tekniker hos oss är ett utmärkt sätt att lära sig olika kompetenser inom säkerhet. Vi jobbar med både stora som små kunder inom många olika branscher vilket gör att vi kan erbjuda våra tekniker spännande och varierade uppdrag på olika platser i Sverige

Om oss
Heda Skandinavien har efter starten för drygt 25 år sedan etablerat sig i Sverige som en av de ledande entreprenörerna inom områdesskydd och säkerhet. Våra anställda har mångårig erfarenhet och den stora variationen av våra uppdrag vi har givit oss en bred och djup kunskap inom vårt område.

Vi arbetar effektivt efter väl inarbetade rutiner enligt vårt kvalitetsledningssystem och har inarbetade leverantörskontakter som ger oss möjlighet att erbjuda konkurrenskraftiga materialpriser och uppdragsanpassade produkter. Vi fokuserar på rätt montage, rätt material och rätt pris i rätt tid. Vi söker två-tre stycken tekniker/montörer med högt servicetänk, som kommer att ha det primära ansvaret för driftsättning, service samt även montage och installation av säkerhets-system och grindar med Sverige som arbetsfält.

Om uppdraget
Du kommer att ha en delad roll och arbeta delvis med nya projekt samt service och felsökning på befintliga anläggningar. Som tekniker/montör kommer du att arbeta med de flesta på marknaden förekommande säkerhetssystem som inbrottslarm, passagekontroll, kameraövervakning, brandlarm, stängsellarm och grindautomatik. Heda leverar projekt över hela Sverige, vilket innebär att våra medarbetare är bekväma med resor och övernattningar. Dina kollegor är ett härligt gäng där ”service minded” är deras främsta gemensamma personlighetsdrag.

Din profil
För att du ska passa i rollen och trivas på jobbet tror vi att du brinner för att ge service och är bra på att anpassa dig efter olika situationer och människor. Du är en god kommunikatör, kan koordinera och har ett pedagogiskt sinne.

Vi söker dig som har viljan och ambitionen att lära, och är öppen för ny kunskap och erfarenheter. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande, men inte ett krav.

Vidare har du
· Gymnasial el-utbildning
· Körkort B
· God datorkunskap
· God kunskaper i att tala och skriva på svenska och engelska.

Meriterande
· Kunskap om datanätverk
· Erfarenheter av liknande arbetsuppgifter

Start
Så snart vi har hittat rätt person och enligt överenskommelse.

Placeringsort
Jönköping

Omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid och dagtid. Arbetstider enligt gällande kollektivavtal.
Utdrag ur belastningsregister kommer att krävas vid ev anställning.

Ansökan
Vi emotser din skriftliga ansökan senast 2018-04-15 till
thomas.lindblad@heda-skandinavien.se

Vid frågor kontakta Thomas Lindblad 076-831 99 01 eller
Robert Engblom 070-567 20 19

Våra medarbetare

Nyheter

Pressmaterial

Video

Lediga tjänster

Pressrum på Mynewsdesk

Följ Heda Skandinavien