[ TILLSATT ] Vi säkrar framtiden och söker serviceledare

Publicerad den 21 mars 2018

TILLSATT// Sveriges i särklass säkraste team behöver utökas med en erfaren serviceledare med ambitionen att säkra delar av Sverige och framtiden. Vi håller på att genomföra några av de mest kvalificerade säkerhetsentreprenader som finns i Sverige just nu. Kriminalvården, Swedavia och Trafikverket är några av våra kunder som alla har höga krav på kvalitet och professionalism.
Vi erbjuder ett spännande och utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö med korta beslutsvägar, där du får stor möjlighet att påverka bolagets utveckling. Tillsammans skapar vi det mest attraktiva bolaget för våra kunder och med-arbetare. Vi erbjuder dig en plats i ett nytänkande företag med stark tillväxt.
För att kunna möta upp efterfrågan på våra tjänster söker vi en professionell, klok och självständig serviceledare. Våra arbetsplatser finns över hela Sverige, vilket innebär resor och i vissa fall även övernattning.

Din roll
Som Serviceledare har du ett affärs- och uppdragsmässigt helhetsansvar för mindre installations-
och serviceuppdrag. Detta innebär bland annat:
· Koordinera och dagligen leda våra Servicetekniker och Servicemontörer i arbetet ut mot kund. Verksamheten omfattar mindre servicearbeten, avtalsservice, samt småentreprenader.
· Ansvara för uppdragens ekonomiska resultat, tekniska kvalitet och dokumentation.
· Regelbundet följa upp serviceuppdragens framdrift och ekonomiska utveckling.
· Hantering av kundkontakt och orderhantering vilket bland annat inkluderar platsbesök och specifikationsdiskussioner.
· Mycket kontakt med olika aktörer såsom kunder, myndigheter, leverantörer och underentreprenörer.
· Ansvara för befintliga affärer och merförsäljning.
· Operativt rapportera uppdragen till ansvarig produktionschef.

Din bakgrund
Du är serviceinriktad, ordningsam, kommunikativ och har en vilja att utvecklas i det du gör. Servicenivån och engagemanget till våra kunder utgör grunden till våra fortsatta framgångar, vilket innebär att det även mycket viktigt att du är lyhörd för kundernas önskemål.
Vi tror att du är lugn och trygg i ditt ledarskap samt att du har ett affärsmässigt tänk i ditt arbete. Vidare är du kvalitetsmedveten, professionell och är noga med att alltid göra ett bra arbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som serviceledare/projektledare sedan tidigare. Du behärskar Officepaketet och att du har datavana ser vi som en självklarhet. Du uttrycker dig obehindrat i svenska samt har goda kunskaper i engelska. Tyska är ett plus.

heda-skandinavien.se
Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet och vi söker dig som har stark drivkraft och engagerar dig i din uppgift och i vår gemensamma utveckling.
Du erbjuds ett självständigt arbete med frihet under ansvar och många kundkontakter. Vi erbjuder dig med rätt kvalifikationer och inställning arbete i ett marknadsledande företag med intressanta utvecklingsmöjligheter.
Arbetsplatsen finns i Nyköping. Givetvis erbjuds du en tjänstebil.
Välkommen med din ansökan redan idag då vi kallar till intervju löpande.
Sista ansökningsdag är dock 2018-04-30.

Krav
B-körkort

Omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid och dagtid, med provanställning om sex månader.
Utdrag ur belastningsregister kommer att krävas vid ev anställning.
Skicka in din ansökan via formuläret på vår hemsida Jobbansökan!

Anders Carlsson
Produktionschef
072-216 74 84

Daniel Bengtsson
Produktionschef
070-780 44 03

Våra medarbetare

Nyheter

Pressmaterial

Video

Lediga tjänster

Pressrum på Mynewsdesk

Följ Heda Skandinavien