Vi förvärvar Dalastängsel AB och söker stängselmontörer i Dalarna

Publicerad den 22 maj 2018

Sveriges i särklass säkraste team behöver utökas med erfarna montörer med ambitionen att säkra delar av Sverige och framtiden. Vi håller på att genomföra några av de mest kvalificerade säkerhetsentreprenader som finns i Sverige just nu. Kriminalvården, Swedavia och Trafikverket är några av våra kunder som alla har höga krav på kvalitet och professionalism.
Vi erbjuder ett spännande och utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö med korta beslutsvägar, där du får stor möjlighet att påverka bolagets utveckling. Tillsammans skapar vi det mest attraktiva bolaget för våra kunder och medarbetare. Vi erbjuder dig en plats i ett nytänkande företag med stark tillväxt.
För att kunna möta upp efterfrågan på våra tjänster söker vi flera professionella, kloka och självständiga montörer. Utgångspunkt är Falun / Borlänge men våra arbetsplatser finns över hela Sverige, det innebär mycket resor och många nätter hemifrån.

Din bakgrund
Du är praktiskt lagd och tycker om att vara ute och jobba i både solsken och regn och ser inga problem i att börja arbetsdagen tidigt på morgonen.

Välkommen med din ansökan redan idag då vi kallar till intervju löpande.
Sista ansökningsdag är dock 2018-06-30.

Krav
B-körkort

Meriterande
BE-Körkort, Heta arbeten, skylift, Arbete på väg TSM och SOS.

Omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid och dagtid.
Utdrag ur belastningsregister kommer att krävas vid ev anställning.
Skicka in din ansökan via formuläret på vår hemsida Jobbansökan!

Christer Dahl
Ansvarig Falun
070-559 91 15

Anders Carlsson
Produktionschef
072-216 74 84

Hantering av personuppgifter
I samband med en anställning registreras dina personuppgifter t.ex. i ansökningshandlingar och anställningsavtal. Även uppgift om ev. bakgrundskontroll kan finnas i samband med anställning men sparas inte. Ansökningshandlingar för specifik tjänst som inte leder till anställning sparas inte.

Våra medarbetare

Nyheter

Pressmaterial

Video

Lediga tjänster

Pressrum på Mynewsdesk

Följ Heda Skandinavien