Heda Skandinavien och CrossFit Solid öppnar anläggning i Nyköping

Publicerad den 1 december 2017

Pressinformation från Heda Skandinavien AB
2017-11-27

Håkan Fälting, vd på Heda Skandinavien och CrossFit-entusiast, saknar ett bra funktionellt träningscenter i Nyköping. För att ändra på det tog han kontakt med Karl Dyall och Ulrik Helms på CrossFit Solid i Stockholm, och det ”klickade direkt” som Håkan uttryckte det. CrossFit Solid har sökt ett sätt att expandera sin verksamhet under en tid och Håkan vill ha kompetens av den här typen av verksamhet till Nyköping. Drivkraften är på ett personligt plan för Håkan. ”Jag vill träna på ett riktigt bra ställe.” Tillsammans letar de nu efter en lokal och personal så att Nyköpingsentreprenörens lokalkännedom och CrossFit Solids stora kunskap inom träning kan smälta samman.

– På Solid finns en stor kompetens om funktionell träning, men också känslan för människorna som tränar där. Devisen ”en plats för alla” vittnar om att Solid var med om att öppna upp tuff träning för motionärer. Deras coacher arbetar aktivt med att se medlemmarna och så vill jag att träningscenter ska vara, säger Håkan.

Solid startade för 6 år sedan av musikalartisterna Karl Dyall, Rennie Mirro och Joakim Bergström. Idag driver Karl Solid tillsammans med Ulrik Helms och Pernilla Lindeborg. Karl har tävlat framgångsrikt i Games- CrossFits svar på VM- inte mindre än tre gånger. Han är en flitigt anlitad hälsoföreläsare. Många som känner Karl som artist och dansare vet inte hur framgångsrik han varit som idrottare de senaste åren.

– Samarbetet med Håkan kändes självklart. Han har så mycket passion och värme! Att skapa en generös träningsmiljö tillsammans där alla är välkomna blir oerhört spännande.

Heda är en av Nyköpings största arbetsgivare med fler än 100 anställda. Håkan jobbar i en expansiv bransch och gjorde en uppmärksammad livsstilsförändring för 3 år sedan med hjälp av funktionell träning. Nu ser Håkan fram emot att snart kunna erbjuda fler Nyköpingsbor ett ställe för livet!

Kontaktuppgifter:
Håkan Fälting, Heda Skandinavien: +46 70 544 82 14
Pernilla Lindeborg, Ordf. Solid, +46 70 450 50 69
Karl Dyall, Grundare och VD Solid: +46 73 529 02 00

www.heda-skandinavien.se

www.crossfitsolid.se

Våra medarbetare

Nyheter

Pressmaterial

Video

Lediga tjänster

Pressrum på Mynewsdesk

Följ Heda Skandinavien