Jonglerande ekonomiassistent sökes

Publicerad den 21 december 2018

Är du redo för en ny utmaning där du får hålla många ekonomibollar i luften? Vill du arbeta med trevliga arbetskamrater och få möjligheten att utvecklas hos Sveriges ledande företag inom områdessäkerhet? Naturligtvis har du relevant utbildning samt goda kunskaper och stor erfarenhet inom redovisning och administration. Du är van vid högt tempo och får saker gjort i rätt tid och på rätt sätt. Låter det som du?

I så fall vill vi gärna träffa dig!

Du kommer att sitta på vårt huvudkontor i Nyköping och bland annat arbeta med:

  • Leverantörsreskontra
  • Kundreskontra
  • Fakturering
  • Löpande bokföring
  • Bokslutsarbete
  • Löneadministration

Vi intervjuar löpande och behöver din ansökan senast 2019-01-31. Skicka därför in din ansökan redan idag!

Heda – din framtida arbetsplats

Heda är Sveriges ledande entreprenör inom installation av områdesskydd och områdessäkerhet med fokus på högsäkerhet. Bolaget leds från huvudkontoret i Nyköping och har avdelningar i Göteborg, Jönköping, Falun, Kiruna, Umeå och Luleå. Verksamheten omsätter drygt 240 MSEK och har 105 anställda.

Läs gärna mer om oss på www.heda-skandinavien.se eller ring Lena Krusell på 070-378 49 04.

Omfattning

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid och dagtid, med provanställning om sex månader. Utdrag ur belastningsregister kommer att krävas vid ev. anställning.

Skicka in din ansökan via följande formulär: Jobbansökan

Hantering av personuppgifter

I samband med en anställning registreras dina personuppgifter t.ex. i ansökningshandlingar och anställningsavtal. Även uppgift om ev. bakgrundskontroll kan finnas i samband med anställning men sparas inte. Ansökningshandlingar för specifik tjänst som inte leder till anställning sparas inte.

 

Våra medarbetare

Nyheter

Pressmaterial

Video

Lediga tjänster

Pressrum på Mynewsdesk

Följ Heda Skandinavien