Fordons och maskin-reparatör

Publicerad den 1 mars 2019

EFTERLYSES: Självständig och engagerad fordon- och maskinreparatör

Vill du ha ett kul, spännande och utvecklande jobb som fordon- och maskinreparatör där du främst får jobba med tyngre entreprenadfordon? I så fall har vi på Österdahls Gräv & Transport ett jobb till dig! Som maskinreparatör hos oss kommer du att arbeta med reparationer och service av vår maskinpark på vår nybyggda verkstad i Nyköping. Ett intressant, varierande och utvecklande arbete som ger dig frihet under ansvar.

Du sköter själv planeringen av ditt dagliga arbete samt sköter kontakten med leverantörer och chaufförer vad gällande service och reparationer. Du får mycket goda arbetsvillkor och även utvecklingsmöjligheter på sikt. Det är viktigt att du är bekväm in en självständig roll som innefattar ansvar för arbetets utförande och förmåga att fatta beslut.

Kvalifikationer
För att du ska lyckas i rollen som maskin- och fordonsreparatör bör du ha kunskap och erfarenhet av liknande reparations- och servicearbeten, främst vad gäller tyngre entreprenadfordon. Eftersom du kommer att ha viss kundkontakt önskar vi att du behärskar svenska i tal och skrift. Körkort klass B är ett krav. C-E-körkort samt förarbevis på grävmaskin och lastmaskin är meriterande dock ej ett krav.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är ansvarstagande, självgående och som tar ett personligt ansvar för arbetet som ska genomföras samt att du tycker om varierande arbetsuppgifter. Rollen ställer krav på att du har förmågan att se vad som behöver göras och tar egna initiativ. Du är ordningsam och anstränger dig för att leverera lösningar. Som person är du prestigelös och har lätt för att samarbeta.

Vi söker dig som är:
● Lösningsfokuserad
● Strukturerad och ordningsam
● Kundorienterad

Intresserad? Skicka in din ansökan redan idag! Vi kallar till intervju löpande.

Omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid och dagtid, med provanställning om sex månader. Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats med spännande uppgifter i vår verkstad på Arnö i Nyköping.

Sista ansökningsdag: 31 mars 2019

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så sök tjänsten redan idag!

Skicka in din ansökan via följande formulär: Jobbansökan

Österdahls Gräv & Transport har idag 20 anställda och är ett dotterbolag till Heda Skandinavien. För mer information om företaget eller vid frågor om tjänsten kontakta Andreas Österdahl, 070-621 20 30

Information om hantering av personuppgifter
I samband med en anställning registreras dina personuppgifter t.ex. i ansökningshandlingar och anställningsavtal. Även uppgift om ev. bakgrundskontroll kan finnas i samband med anställning men sparas inte. Ansökningshandlingar för specifik tjänst som inte leder till anställning sparas inte.
Andreas Österdahl, VD, 070-621 20 30

Våra medarbetare

Nyheter

Pressmaterial

Video

Lediga tjänster

Pressrum på Mynewsdesk

Följ Heda Skandinavien