[ TILLSATT ] CrossFit föreståndare sökes

Publicerad den 1 december 2017

Med anledning av Heda Skandinavien och CrossFit Solids samarbete för att öppna ett funktionellt träningscenter i Nyköping söker vi en Föreståndare (Box Manager), som vill starta, utveckla och driva vårt träningscenter.

Vill du vara med och skapa en ny verksamhet?
Tjänsten innebär ett mycket stort eget ansvar och du bör vara trygg i dig själv och ha god kommunikationsförmåga. För rätt person finns en verklig chans att vara med och skapa någonting från grunden och att fortsätta utveckla verksamheten medan den växer.

Vi söker dig med dokumenterad kunskap av träning och ledning av träning. Naturligtvis förutsätter vi att Du tycker träning är viktigt både för dig som individ, att utbilda andra och för samhället i stort. Utöver goda kunskaper om träning behöver Du förstå och kunna nå människor med avsikt att sälja träning på olika sätt. Som föreståndare kommer Du att ha personalansvar och det krävs erfarenhet av både personal och administration som ekonomi.

I ditt arbete kommer du ha stöd med utveckling, utbildning och administrativa system från de två huvudägarna.

Du bör
• Vara en god kommunikatör
• Sätta kundservice högt
• Vara drivande men lyhörd

Vi erbjuder en yrkesroll att växa i och ett arbete där du själv får vara med och forma ett nytt center, med stöd av erfarna boxägare och företagare.

Inkom med din ansökan och cv till hakan@heda-skandinavien.se
Vi intervjuar löpande
Har du frågor kontakta Håkan Fälting på 070 544 82 14
Varmt välkommen med din ansökan.

Pressutskick 2017-11-27

Våra medarbetare

Nyheter

Pressmaterial

Video

Lediga tjänster

Pressrum på Mynewsdesk

Följ Heda Skandinavien