[ TILLSATT ] Arbetsledare markentreprenader

Publicerad den 30 maj 2018

TILLSATT// Sveriges i särklass säkraste team behöver utökas med en kunnig och van arbetsledare inom markentreprenad hos Österdahls Gräv & Transport (ett företag inom Heda Skandinavien koncernen). Vi erbjuder ett spännande och utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag. Med en öppen och inspirerande arbetsmiljö med korta beslutsvägar, har du möjlighet att påverka bolagets utveckling. Tillsammans skapar vi det mest attraktiva bolaget för våra kunder och medarbetare. För att kunna möta upp efterfrågan på våra tjänster söker vi nu en professionell och självständig arbetsledare.

Din roll
Som Arbetsledare har du ett affärs- och uppdragsmässigt helhetsansvar för arbetsledning av personal.

Detta innebär bland annat:
· Koordinera och dagligen leda våra medarbetare i arbetet ut mot kund. Verksamheten omfattar maskin- och transporttjänster samt markentreprenad
· Ansvara för löpande fakturering, uppföljning och dokumentation
· Tät kontakt med olika aktörer såsom kunder, leverantörer, underentreprenörer, m.fl.
· Operativt rapportera uppdragen till ansvarig produktionschef

Din bakgrund
Du är serviceinriktad, ordningsam, kommunikativ och har en vilja att utvecklas i det du gör. Vi ser att du är kunnig och van inom markentreprenader. Servicenivån och engagemanget till våra kunder och medarbetare utgör grunden till fortsatt framgång, vilket innebär att det är viktigt att du är lyhörd för kundernas och medarbetarnas önskemål.
Vi tror att du är lugn och trygg i ditt ledarskap samt att du har ett affärsmässigt tänk i ditt arbete. Vidare är du kvalitetsmedveten, professionell och är noga med att alltid göra ett bra arbete. Du uttrycker dig obehindrat i svenska samt har goda kunskaper i engelska.
Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet och vi söker dig som har drivkraft och engagemang i din uppgift och i vår gemensamma utveckling.

Vi erbjuder dig med rätt kvalifikationer och inställning en tjänst i ett marknadsledande företag med intressanta utvecklingsmöjligheter. Du erbjuds ett självständigt arbete med frihet under ansvar. Arbetsplatsen finns i Nyköping. Du erbjuds tjänstebil.

Välkommen med din ansökan redan idag då vi kallar till intervju löpande.
Sista ansökningsdag 2018-06-30

Krav
B-körkort

Meriterande
C-E-körkort samt förarbevis på grävmaskin och lastmaskin.

Omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid och dagtid, med provanställning om sex månader.
Utdrag ur belastningsregister kommer att krävas vid ev. anställning.
Skicka in din ansökan via formuläret på vår hemsida Jobbansökan!

Information om hantering av personuppgifter
I samband med en anställning registreras dina personuppgifter t.ex. i ansökningshandlingar och anställningsavtal. Även uppgift om ev. bakgrundskontroll kan finnas i samband med anställning men sparas inte. Ansökningshandlingar för specifik tjänst som inte leder till anställning sparas inte.

Anette P Lindholm
HR-ansvarig
0709-701180

Våra medarbetare

Nyheter

Pressmaterial

Video

Lediga tjänster

Pressrum på Mynewsdesk

Följ Heda Skandinavien