Arbetsledare för markentreprenader

Publicerad den 1 mars 2019

Spännande jobb för erfaren arbetsledare inom markentreprenad

Är du en kunnig och van arbetsledare inom markentreprenad? Är du proffsig och självständig? I så fall har vi ett spännande och utvecklande uppdrag till dig! Du får en öppen och inspirerande arbetsmiljö i ett framgångsrikt och stabilt företag.
Hos oss är beslutsvägarna korta och du har möjlighet att vara med och påverka bolagets utveckling. Tillsammans skapar vi det mest attraktiva bolaget för våra kunder. Just nu är efterfrågan på våra tjänster mycket stor, vilket innebär att vi söker efter en professionell och självständig arbetsledare. Är det dig vi letar efter?

Din roll
Som arbetsledare har du ett affärs- och uppdragsmässigt helhetsansvar för arbetsledning av personal.

Ditt dagliga arbete ser ut ungefär så här:

  • Du koordinerar och leder våra medarbetare i arbetet ut mot kund. Vår verksamhet omfattar maskin- och transporttjänster samt markentreprenad
  • Du ansvarar för löpande fakturering, uppföljning och dokumentation
  • Du har tät kontakt med olika aktörer såsom kunder, leverantörer, underentreprenörer, m.fl.
  • Du rapporterar alla uppdrag till ansvarig produktionschef

Din bakgrund
Du är serviceinriktad, ordningsam, kommunikativ och har en vilja att utvecklas i det du gör. Ett krav är att du är kunnig och van inom markentreprenader. Det är också viktigt att du är lyhörd för kundernas och medarbetarnas önskemål eftersom det är servicenivån och engagemanget till våra kunder och medarbetare som utgör grunden till fortsatt framgång. Vi tror att du är lugn och trygg i ditt ledarskap samt att du har ett affärsmässigt tänk i ditt arbete. Förutom detta så är du kvalitetsmedveten, professionell och noga med att alltid göra ett bra arbete. Du uttrycker dig obehindrat i svenska samt har goda kunskaper i engelska.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och vi söker dig som har drivkraft och engagemang i din uppgift och i vår gemensamma utveckling. Har du rätt kvalifikationer och inställning så erbjuder vi dig ett kul och spännande jobb med goda utvecklingsmöjligheter. Ditt arbete kommer att vara självständigt med frihet under ansvar. Du får även en tjänstebil och du kommer att arbeta på Österdahls Gräv & Transports (ett företag inom Heda Skandinavien koncernen) huvudkontor i Nyköping.

Välkommen med din ansökan redan idag! Vi kallar till intervju löpande.
Sista ansökningsdag 31 mars 2019

Krav
B-körkort

Meriterande
C-E-körkort samt förarbevis på grävmaskin och lastmaskin.

Omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid och dagtid, med provanställning om sex månader. Utdrag ur belastningsregister kommer att krävas vid ev. anställning.

Skicka in din ansökan via formuläret på vår hemsida: Jobbansökan

Information om hantering av personuppgifter
I samband med en anställning registreras dina personuppgifter t.ex. i ansökningshandlingar och anställningsavtal. Även uppgift om ev. bakgrundskontroll kan finnas i samband med anställning men sparas inte. Ansökningshandlingar för specifik tjänst som inte leder till anställning sparas inte.

Andreas Österdahl, VD, 070-621 20 30

Våra medarbetare

Nyheter

Pressmaterial

Video

Lediga tjänster

Pressrum på Mynewsdesk

Följ Heda Skandinavien