4 st Erfarna staketmontörer för placering i Norra Sverige

Publicerad den 8 januari 2016

Vi säkrar framtiden och söker

4 st Erfarna staketmontörer för placering i Norra Sverige

Sveriges i särklass säkraste team behöver utökas med fyra stycken erfarna staketmontörer med ambitionen att säkra även norra Sverige och framtiden.

Vi håller på att genomföra några av de mest kvalificerade säkerhetsentreprenader som finns i Sverige just nu. Kriminalvården, Swedavia och Trafikverket är några av våra kunder som alla har höga krav på kvalité och professionalism.

Om Företaget

Heda Skandinavien arbetar inom två affärsområden; Montering av områdesskydd samt Arbete på järnväg. Vi är 70 fast anställda medarbetare, under vintersäsongen sysselsätter vi långt över 100 personer dygnet runt inom bl.a. snöröjning. Vi omsätter ca 125 miljoner kr.

Vi har sedan 2008 en etablering i Falun. År 2012 bildade vi ett nytt affärsområde som arbetar med Perimeterlarm. Våra uppdragsgivare, som finns över hela landet, servar vi med kompetens och klokhet tillsammans med professionella medarbetare, utrustningar och maskiner.

Vår expansion har varit kraftfull och vi betraktar våra medarbetare som en mycket stor del av vår framgång. Vi håller en god laganda i ett positivt företagsklimat med en gemensam värdegrund.

Vi är mycket långt framme inom IT & Utveckling med egen utvecklingsavdelning och utvecklar och driver egna IT-lösningar för t.ex. fältarbete och specifika kundprojekt. Dagbok, egenkontroller och tidrapportering är några delar vi sköter i mobil IT miljö.

Vi utvecklar ständigt vårt arbetsmiljöarbete med satsningar på kvalitet, miljö och hållbarhet. ISO 9001 & ISO 14001 -certifiering är nära förestående och vi deltar aktivt i nationellt standardiseringsarbete. Vi är aktiv medlem i SSEF Sveriges Stängselentreprenörers förening.

Om jobbet

Du blir en del i ett team av professionella hantverkare som ska genomföra kvalificerade områdesskyddsentreprenader i Norra Sverige. Haparanda, Kiruna, Luleå, Umeå är några av orterna som är aktuella.  Resor och övernattningar på annan ort är en del av tjänsten.

Vi tror att du idag arbetar eller har arbetat som staketmontör och är nyfiken på nya utmaningar.

Anställningen är tillsvidare heltid med start direkt.

Dina arbetsuppgifter

Du ska självständigt kunna genomföra de vanligaste förekommande staketbyggnationerna. Flätverksstängsel i olika höjder, svetsade panelstaket, grindar och enklare betongarbeten. Planering av arbetsdagen såsom att ropa av betong, maskiner och material. Körkort B är ett krav. Nödvändiga behörighetsutbildningar såsom, heta arbeten, säkra lyft, skylift mm ordnas av oss.

Sista ansökningsdag

2016-01-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsterna kommer att tillsättas löpande innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information

Kontakta: Håkan Fälting vd, 070 544 82 14 | hakan@heda-skandinavien.se

 

Platsannons_Staketmontorer